Marbella, één van de meest populaire vakantieoorden van Spanje.

De Costa del Sol, gelegen aan de Middellandse Zee, tussen Malaga en Gibraltar, biedt vakantieverblijven die voor iedereen toegankelijk zijn. Onze persoonlijke adviseur maakt het voor u mogelijk om van dit zonnig oord te genieten op de manier die u wenst.

Onze landgenote, Ellen heeft zich gespecialiseerd in de vastgoedmarkt van Marbella en zoekt aan de hand van uw criteria, op de volledige vastgoedmarkt, naar het tweede verblijf dat aansluit bij uw wensen. Een samenwerking met betrouwbare vastgoedmakelaars aan de Costa Del Sol maakt uw keuzemogelijkheden ruimer en objectiever. Met deze werkwijze krijgt u een totaaloverzicht van de mogelijkheden en wordt u onpartijdig geadviseerd.

Michaël en Valérie spreken graag met u af voor een kennismakingsgesprek zodat we al uw exacte wensen kunnen overmaken aan Ellen die u nadien contacteert voor een gedetailleerde bespreking. 

 

Appartement te () (Spanje)

€ 670.000

Algemeen
Prijs
:
€ 670.000
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
2
Adres
:
(Spanje)
Omschrijving

Luxe appartementen met infinity pool.

 

The Sapphire is gelegen seafront in Estepona.   

 

Bestaande uit 14 luxe appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers. De woningen hebben directe toegang tot het strand en genieten van panoramisch uitzicht op zee.
Wrap - around privé terrassen waarvan sommige met privé infinity pool.

 

De woningen zijn genesteld in de natuur en genieten van een waaier aan sportfaciliteiten, waaronder peddel -en tennisterreinen, fitness, sauna, spa en binnenzwembad.
Het Sapphire clubhuis bestaat uit een gastronomische ruimte, een wijnkelder en social area die uitgeeft op de gemeenschappelijke tuinen.


Beachfront pool & sun deck met directe toegang tot het strand. 24u concierge service om het dagelijks leven comfortabel te maken.


Elke woning beschikt over parkeerplaats en berging.

 

Financiële Info
Energie certificaat


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nog niet aangevraagd
Bouwvergunning verkregen
:
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding en herstelvordering
:
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
:
Nog niet aangevraagd
Bestemming
:
Nog niet aangevraagd
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Type dak
:
Niet meegedeeld
Lift
:
Ja
Keuken
:
Niet meegedeeld
Lasten