Marbella, één van de meest populaire vakantieoorden van Spanje.

De Costa del Sol, gelegen aan de Middellandse Zee, tussen Malaga en Gibraltar, biedt vakantieverblijven die voor iedereen toegankelijk zijn. Onze persoonlijke adviseur maakt het voor u mogelijk om van dit zonnig oord te genieten op de manier die u wenst.

Onze landgenote, Ellen heeft zich gespecialiseerd in de vastgoedmarkt van Marbella en zoekt aan de hand van uw criteria, op de volledige vastgoedmarkt, naar het tweede verblijf dat aansluit bij uw wensen. Een samenwerking met betrouwbare vastgoedmakelaars aan de Costa Del Sol maakt uw keuzemogelijkheden ruimer en objectiever. Met deze werkwijze krijgt u een totaaloverzicht van de mogelijkheden en wordt u onpartijdig geadviseerd.

Michaël en Valérie spreken graag met u af voor een kennismakingsgesprek zodat we al uw exacte wensen kunnen overmaken aan Ellen die u nadien contacteert voor een gedetailleerde bespreking. 

 

Appartement te CANCELADA () (Spanje)

€ 240.000

Algemeen
Prijs
:
€ 240.000
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
CANCELADA (Spanje)
Omschrijving

Project met een uitzonderlijke locatie aan de New Golden Mile, (Cancelada)  nabij het beroemde 5 sterren hotel Villa Padierna in Los Flamingos.

 

Nieuwbouwproject bestaande uit 78 appartementen met keuze uit 2 of 3 slaapkamer appartementen. De woningen zijn onderverdeeld in 5 stijlvolle gebouwen welke genieten van een zuidwest oriëntatie. Door de open lay out, de grote ramen en glazen balustrade kan u maximaal genieten van het adembenemend uitzicht op zee.
Centraal gelegen nabij meerdere golfbanen, Puerto Banús en Estepona. Eigenaars hebben toegang tot het exclusieve Santa Vista Club House met sociale en wellnessfaciliteiten, zoals een binnenzwembad, een sauna en cafetaria.

Startprijs: 240.000 euro

 

Financiële Info
Energie certificaat


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nog niet aangevraagd
Bouwvergunning verkregen
:
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding en herstelvordering
:
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
:
Nog niet aangevraagd
Bestemming
:
Nog niet aangevraagd
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Type dak
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Niet meegedeeld
Lasten