Marbella, één van de meest populaire vakantieoorden van Spanje.

De Costa del Sol, gelegen aan de Middellandse Zee, tussen Malaga en Gibraltar, biedt vakantieverblijven die voor iedereen toegankelijk zijn. Onze persoonlijke adviseur maakt het voor u mogelijk om van dit zonnig oord te genieten op de manier die u wenst.

Onze landgenote, Ellen heeft zich gespecialiseerd in de vastgoedmarkt van Marbella en zoekt aan de hand van uw criteria, op de volledige vastgoedmarkt, naar het tweede verblijf dat aansluit bij uw wensen. Een samenwerking met betrouwbare vastgoedmakelaars aan de Costa Del Sol maakt uw keuzemogelijkheden ruimer en objectiever. Met deze werkwijze krijgt u een totaaloverzicht van de mogelijkheden en wordt u onpartijdig geadviseerd.

Michaël en Valérie spreken graag met u af voor een kennismakingsgesprek zodat we al uw exacte wensen kunnen overmaken aan Ellen die u nadien contacteert voor een gedetailleerde bespreking. 

 

Appartement te BENAHAVIS () (Spanje)

€ 470.000

Algemeen
Prijs
:
€ 470.000
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
2
Adres
:
Aqualine , BENAHAVIS (Spanje)
Omschrijving

Een luxe boutique project gelegen in het mooie Benahavis.


De Residences & Collection is een unieke ontwikkeling van verfijnde appartementen met twee en drie slaapkamers en penthouses met 4 slaapkamers. De zuid oriëntatie, panoramisch uitzicht op zee, nieuwste technologie en design zijn enkele van de sterke punten in dit project.  Penthouses beschikken over een  stijlvol solarium met privé zwembad en een ingebouwde barbecue.
Elk gebouw in deze luxe ontwikkeling is omgeven door vredige mediterrane tuinen voor privacy en rust.
De Residences bestaande uit 50 units is onderverdeeld in 5 blokken en beschikt over twee infinity zwembaden en verwarmd binnenzwembad. De Select Collection  is van extra groot modern gevormd zwembad voorzien waar u kunt ontspannen in de tropische tuinen met een prachtig uitzicht vanaf de verhoogde positie.
Zoals verwacht in een ontwikkeling van dit kaliber, kunt u een gezonde levensstijl handhaven en uw lichaam en geest fit houden in de volledig uitgeruste fitnessruimte die zich in de gemeenschappelijke ruimte van de Residences bevindt.
De collectie bestaat uit slechts 8 appartementen onderverdeeld in 2 gebouwen die nog meer afzondering bieden. Deze luxe appartementen bieden extra exclusiviteit en zijn zowel stijlvol als zeer ruim zijn met hoge plafonds en ramen van vloer tot plafond waardoor de leefruimtes baden in natuurlijk licht en zorgen voor een naadloze integratie tussen interne en externe ruimte.

Gelegen in het exclusieve gebied van Benahavis bekend om zijn Michelin-ster gerechten en luxe eigenschappen, zijn deze woningen perfect gepositioneerd om te genieten van elk aspect van luxe leven aan de Costa del Sol met de glamoureuze boetieks van Marbella en de stijlvolle jachthaven van Puerto Banus minder dan 10 minuten en omringd door enkele van de beste golfbanen in de omgeving.

Startprijs The Residences: 2 slpk 470.000 euro / 3 slpk 520.000  euro  / 4 slpk penthouse 905.000   euro
Startprijs The Collection:    2 slpk 603.000 euro / 3slpk  625.000 euro

Financiële Info
Energie certificaat


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nog niet aangevraagd
Bouwvergunning verkregen
:
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding en herstelvordering
:
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
:
Nog niet aangevraagd
Bestemming
:
Nog niet aangevraagd
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Type dak
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Niet meegedeeld
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat