Marbella, één van de meest populaire vakantieoorden van Spanje.

De Costa del Sol, gelegen aan de Middellandse Zee, tussen Malaga en Gibraltar, biedt vakantieverblijven die voor iedereen toegankelijk zijn. Onze persoonlijke adviseur maakt het voor u mogelijk om van dit zonnig oord te genieten op de manier die u wenst.

Onze landgenote, Ellen heeft zich gespecialiseerd in de vastgoedmarkt van Marbella en zoekt aan de hand van uw criteria, op de volledige vastgoedmarkt, naar het tweede verblijf dat aansluit bij uw wensen. Een samenwerking met betrouwbare vastgoedmakelaars aan de Costa Del Sol maakt uw keuzemogelijkheden ruimer en objectiever. Met deze werkwijze krijgt u een totaaloverzicht van de mogelijkheden en wordt u onpartijdig geadviseerd.

Michaël en Valérie spreken graag met u af voor een kennismakingsgesprek zodat we al uw exacte wensen kunnen overmaken aan Ellen die u nadien contacteert voor een gedetailleerde bespreking. 

 

te ESTEPONA () (Spanje)

€ 163.000

Algemeen
Prijs
:
€ 163.000
Aantal slaapkamers
:
1
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
ESTEPONA (Spanje)
Bewoonbare opp.
:
54 m²
Omschrijving

Een nieuwbouw project gelegen nabij het centrum van Estepona.


Dit residentieel project bestaat uit 187 één-, twee-, drie- of vier slaapkamer appartementen verdeeld over drie verschillende terreinen elk met eigen buitenzwembad. Gelegen op slechts enkele minuten van het strand, het stadscentrum en Estepona jachthaven.
De woningen genieten van een zuid-zuidoostelijke oriëntatie en door de verhoogde ligging biedt dit project een prachtig uitzicht op de zee en/of de stad vanaf de ruime terrassen. Het project biedt aan de eigenaar ook toegang tot een binnenzwembad en een volledig uitgeruste fitnessruimte.


Elk appartement beschikt over 1 of 2 parkeerplaatsen. Berging is optioneel mogelijk.

Startprijzen: 1 slpk - € 163.000 euro / 2 slpk - € 250.000 / 3slpk - € 325.000 / 4 slpk - € 381.000

Financiële Info
Energie certificaat


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nog niet aangevraagd
Bouwvergunning verkregen
:
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding en herstelvordering
:
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
:
Nog niet aangevraagd
Bestemming
:
Nog niet aangevraagd
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Type dak
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Niet meegedeeld
Lasten