Marbella, één van de meest populaire vakantieoorden van Spanje.

De Costa del Sol, gelegen aan de Middellandse Zee, tussen Malaga en Gibraltar, biedt vakantieverblijven die voor iedereen toegankelijk zijn. Onze persoonlijke adviseur maakt het voor u mogelijk om van dit zonnig oord te genieten op de manier die u wenst.

Onze landgenote, Ellen heeft zich gespecialiseerd in de vastgoedmarkt van Marbella en zoekt aan de hand van uw criteria, op de volledige vastgoedmarkt, naar het tweede verblijf dat aansluit bij uw wensen. Een samenwerking met betrouwbare vastgoedmakelaars aan de Costa Del Sol maakt uw keuzemogelijkheden ruimer en objectiever. Met deze werkwijze krijgt u een totaaloverzicht van de mogelijkheden en wordt u onpartijdig geadviseerd.

Michaël en Valérie spreken graag met u af voor een kennismakingsgesprek zodat we al uw exacte wensen kunnen overmaken aan Ellen die u nadien contacteert voor een gedetailleerde bespreking. 

 

Appartement te () (Spanje)

€ 280.000

Foto 1 van 8
Algemeen
Prijs
:
€ 280.000
Adres
:
(Spanje)
Omschrijving

Nieuwbouw appartement gelegen in de directe omgeving van enkele golfbanen (El Campanario, Atalaya, Guadalmina, El Paraíso, La Quinta, enz.), 1 km van het strand, nabij het exclusieve Laguna Beach Club. Te voet kunt u genieten van de faciliteiten van uw Club El Campanario, met zijn 9-holes golfbaan, tennis- en paddle tennisbanen of in het nabijgelegen winkelcentrum vindt u alles wat u nodig heeft, supermarkt, apotheek, kapper, Bars, restaurants, enz.

Een plek om te genieten van uw welverdiende vakantie of pensioen. Een plek om te ontspannen, sporten, golfen, overdekt zwembad of massage, of gewoon genieten van een heerlijke lunch op een terras in de zon. Het development heeft property management on side indien u het wenst te verhuren !

Ruime lichte appartementen met open plan keuken volledig ingericht met SIEMENS apparaten, airconditioning, alarm,.. 
Elk appartement beschikt over een garage en bergruimte

Gebouwd op een perceel van meer dan 10.000 m2 zal het development voorzien worden van recreatiegebied, gemeenschappelijke tuinen en een zwembad voor volwassenen en kinderen.
Beschikbaarheid
- 32 appartementen met 2 slpk: startpijs 280.000 euro
- 16 appartementen met 3 slpk: startprijs 345.000 euro
- 8 penthouses met 2 slpk: startprijs: 385.000 euro
- 8 duplex penthouses van 3 slpk: 605.000 euro

Het clubhuis van El Campanario heeft een buitenzwembad, een verwarmd zwembad van meer dan 20 meter met jacuzzi, stoombad en ligstoelen, spa, fitnessruimte, 2 tennisbanen en 2 paddle tennisbanen, restaurant, sociale club en kinderclub. De golfbaan is 365 dagen per jaar open voor het publiek

Als eigenaar ontvangt u een lidkaart van 1 jaar in de Club El Campanario, voor 2 volwassenen en 3 kinderen onder de 18 jaar, waarmee ze van alle prachtige faciliteiten van de Club kunnen genieten. En voor de andere diensten, zoals in het restaurant, massages of behandelingen in de spa,...kunt u genieten van een speciale korting op de tarieven die op dat moment van kracht zijn.

 

 

Financiële Info
Energie certificaat


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Niet van toepassing
Bouwvergunning verkregen
:
Niet van toepassing
Dagvaarding en herstelvordering
:
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
:
Niet van toepassing
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Type dak
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Niet meegedeeld
Lasten